Kontakt bolig og have magasin

Hvis du ønsker kontakt med Boligoghavemagasin.dk er du velkommen til at sende en mail til mail@hebogroup.dk. Teamet svarer på email alle ugens hverdage mellem kl 10 og 16

Hvis du ønsker at få udgivet en annoncør betaltartikel på Boligoghavemagasin.dk så kan du udfylde vores kontaktformular her på siden.

Krav til annoncørbetalte artikler. 

  • artiklen skal være på + 1000 ord
  • mindst 3 billeder 1 i str. 1920×400 og 2 i str. 900×600
  • focus på huset eller haven
  • max 1 link ud til relevant dansk hjemmeside
  • dansk ejer af hjemmesiden der linkes til
Varmepumper til bolig

Varmepumper til bolig

Varmepumper er blevet en populær løsning til opvarmning af boliger. Ved at udnytte naturlig varme fra omgivelserne og omdanne den til brugbar varme kan varmepumper til bolig give en effektiv opvarmning hele året rundt.

Læs mere »
Hjælp til renovering af hus

Hjælp til renovering af hus

At renovere et hus kan være en spændende og udfordrende proces. Derfor har vi lavet denne guide med hjælp til renovering af hus, der kan være med til at forvandle dit hjem, tilføje værdi og skabe et rum der passer til dine behov.

Læs mere »
Planter til forhave

Planter til forhave

En smukt anlagt forhave kan være et imponerende velkomstskilt til dit hjem og en kilde til stolthed for enhver haveejer. Valget af planter til din forhave er afgørende for at skabe det ønskede udseende og stemning. I denne artikel vil vi præsentere dig for fem fantastiske planter til forhave.

Læs mere »
Boligindretning med Macrame

Boligindretning

Hvis du elsker boligindretning så kan du finde inspiration og følge med i trends der hitter i 2024. Artiklen vil bliver opdateret løbende i hele 2024 netop for at du kan blive opdateret om hvilke møbler, farver og indretningstips der topper i år.

Læs mere »
Inspiration til lille forhave

Inspiration til lille forhave

Selvom din forhave måske er lille, behøver den ikke at være kedelig eller underudnyttet. Med lidt kreativitet og et smart design kan du skabe en charmerende og funktionel forhave, der vil byde dine gæster velkommen med stil. Her er nogle tips, idéer inspiration til lille forhave.

Læs mere »
Inspiration til rækkehushave

Inspiration til rækkehushave

En rækkehushave kan være en fantastisk mulighed for at skabe din egen personlige oase. Der er utallige måder at udnytte den begrænsede plads på og skabe en smuk og funktionel have, og denne artikel vil give dig inspiration til rækkehushave, der vil få dig til at føle, at du er i en skøn oase.

Læs mere »